![]() |
Kierunki świeciły ciągle i w końcu zgasły?
Afra stała chwilę na deszczu, potem wsiadłem i kierunki zachowywały się strasznie dziwnie - mrygały coraz szybciej aż do ciągłego palenia się po włączeniu. Pomyślałem, że może gdzieś woda jest i jak wyschnie będzie git, ale po paru dniach niejeżdżenia wsiadłem i w ogóle się nie włączają.
Gdzie szukać przyczyny? Kurna jutro jadę i nie mam czasu rozdłubywać wszystkiego ;/ |
Na 99% przerywacz.
|
mhm to przerywacz, pewnie dostał wody bo szczelnosc też ma swoje granice i wysiadł...
|
Miałem to samo, to był przerywacz, pasuje od chinskich skuterów/motocykli.
|
panowie proszee o diagnozę bo z elektryki to ja baterie w piloce wymieniam. kierunek lewy przód i tył bez zarzutu kierunek prawy tył 2 razy szybciej, przod wolno albo wcale. dzieki
|
proponuję sprawdzić masę
|
Sprawdź żarówki i ich oprawki, możliwe, że coś zaśniedziało i słabo kontaktuje.
|
dzieki chłopy za wskazówki. w pn jak wróce zaraz do ataku i pochwale sie wynikami
|
U mnie po glebie na Szuter Party tez cos kierunki pojebalo.
Obmacalem przerywacz, rozlaczylem, dmuchlem tu i tam i nic to nie pomoglo;( Juz myslalem ze cos sie spier...lo. Ale lapke wsadzilem za tripa, kablami poruchalem i dziala. Wiec sprawdz ze kumie i to... |
Dzieki wielkie za wsparcie psychiczne i techniczne. Żarówka była lekko obluzowana między bańką i obudową co spowodowało przerwanie jednego drucika, żarnik cały (dobre co...) co powodowało fiksowanie jednej strony. Sprawdziłem to później jak wymieniłem podejrzaną żarówkę, pewnie na skutek drgań (3 lata - ok. 30tysi). Obyło się bez rozbierania tego i tego i tamtego.:bow: jeszcze raz dzięki
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:33. |