![]() |
Wrześniowy wyjazd - przygarnij kropka
Cześć,
Posypało mi się towarzystwo na wrześniowy wyjazd. Plan był bardzo ogólny - sprawdzić czy kebab w Turcji smakuje inaczej niż w Polsce i wrócić - miało to zająć 2 tygodnie (3-18.09.2011). Zostałem sam. Jechać na kebaba samemu trochę nudno więc szukam alternatywy. Może ktoś z Was planuje urlop w tym terminie i przygarnie dodatkowe moto? Nie jestem specjalnie przywiązany do pierwotnego planu urlopu. Wyjazd może być asfaltowy ale nie musi. Jedynym ograniczeniem jest tylko termin. Przygarnie mnie ktoś? Pzdr Michał |
Od 10tego jeśli nic się nie posypie jedziemy do Albanii, pobyczyć się nad morzem, znaczy pewnie posiedzimy nad morzem 5-7 dni, a resztę urlopu przeznaczymy na spokojny dojazd i powrót (może przez BiH).
Jeśli lubisz jazdę bez planu, pośpiechu i na luzie to zapraszam. Tym razem jedziemy z Dominiką na jednym motocyklu. Urlop zaczynamy w momencie wyjazdu, czyli nie ma mowy żeby pędzić 'gdzieś tam' bo tam startujemy z wypoczynkiem. Noclegi raczej w kwaterach, nie wiem nawet czy będę brać namiot. PS. dwa lata temu planowaliśmy Podlasie, ale ze wzgl. na deszcze pojechaliśmy do Czarnogóry, więc może być tak że wylądujemy w Turcji, Bułgarii albo Moldawii. |
Bardzo ciekawa propozycja tylko trochę późno ruszacie.
Mnie w zasadzie obojętne jest gdzie pojadę, byle termin podpasował i było miło:). Pzdr Michał |
Ja z swoją dziewoją planujemy coś na wrzesień. Najlepiej od początku, ew koniec sierpnia wyruszyć. Pewnie poszwędamy się po Polsce bo na więcej w tym roku kasy nie będzie, chyba, że masz propozycję wypadu za kwotę nie niewiadomo jak wielką:)
Ogólnie jesteśmy początkowi turyści więc jeszcze się nie orientuję w kosztach dalszego wypadu itp. Jaskola jak świta Ci jakiś niecny plan wypadu gdzieś w świat za nie jakąś ogromną cenę - jestem za:) |
Cytat:
Luknij w wątek Józka i czerpaj natchnienie gratis. Wymaga to na początku odwagi, ale jeżeli sam potrafisz ogarnąć w podstawach sprzęt, to sobie poradzisz. Jest też w pomrokach forum AT fantastyczna relacja Lewara. Zresztą moja ulubiona. Wystarczy, że zadbasz o akumulator. A imć Lewar na Afrfi wygląda jak hipek, więc pozwolę sobie na również ulubiony, taki o to wierszyk: Z ZOO zniknął hipopotam (w sensie hipek - Lewar). Leć tam (w sensie Turcja) prędko zastąp go tam! |
Cytat:
nie podobie mi się... :vis: |
Relacja Josepha działa na wyobraźnię i kusi strasznie, żeby chociaż częściowo powtórzyć.
Zwłaszcza, że ciągle nie wiem czy kebab w Turcji smakuje lepiej niż u nas:dizzy::haha2: ;) Pzdr M. |
Najlepszy jest w Szczecinie w BAR RAB. Ale ten turecki też od biedy daje radę :D
Joseph |
Cytat:
A kebab tylko z Ajranem ! :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |