Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15.02.2010, 21:10   #32
Adagiio
Zakonserwowany

Adagiio's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Milazzo
Motocykl: XRV 750
Adagiio will become famous soon enough
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 4 godz 36 min 37 s
Domyślnie

Kiedyś było rzeczą naturalną żeby robić zrzutkę na utrzymanie strony i nikt nikogo do tego nie namawiał jakimiś bezsensownymi wezwaniami do zapłaty . Osobiście zostałem zniesmaczony mejlem , wysłanym przez typa o nazwie dr.madeyski , dlatego olałem płacenie , jak inni , którym tego typu praktyki nie przypadły do gustu . <O</O
Od kiedy zarejestrowałem się w 2005 roku , opłacałem składki i nikt nie musiał mi o tym przypominać . Jeśli dzisiaj z 2000 tys. użytkowników , tylko 10 % opłaca składki , najwidoczniej większość ma w dupie, co będzie w przyszłości .<O</O
<O</O
Osoby, które wykonują gadżety w cenach kilka krotnie niższych i sprzedają je tu na forum , sprawiając innym wielką radość z możliwości takiego zakupu , powinny być wyróżnione za taką inicjatywę , a niezmuszane do płacenia dodatkowych opłat .<O</O
Inni czerpiący zyski ze sprzedaży ogólno dostępnych towarów , powinni płacić prowizję , jak to ma miejsce na przeznaczonych do tego typu działalności miejsc , zapewne w preferencyjnych stawkach , w związku z oferowanymi niższymi cenami , dla użytkowników forum . <O</O<O</O
Skoro brakuje funduszy na opłacenie serwera , dołożę swoją cegiełkę .<O</O
Adagiio jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem