Dobra, bo jak czytam niektóre posty panów z czarnymi nickami to mam bardzo mieszane refleksje.
Coś między

a

i

a miejscami
Jak chcecie zachęcić takimi metodami do płacenia składek, haraczy dla sprzedawców w dziale DIP, to ja Wam powiem tak.
Mam Was ja i wiele innych osób głęboko i niech forum się rozpadnie. Zawiążemy sobie nową wspólnotę, bez GTW i będzie jak dawniej. Po koleżeńsku i po domowemu. Albo będą dwa fora AT, i wyjątkowość naszego forum, która ostatnimi czasy i tak upadła już chyba zupełnie, zginie na zawsze. Nie będzie już afrykanerów, zostaną użytkownicy motocykla Africa twin. Podzielimy los fora varadero czy vectry i pewnie paru innych które nie przetrwały w jedności.
Pomysł z robieniem forum dla Wszystkich zupełnie się nie sprawdza. I zapłaciłbym każdą cenę za składkę, nawet jakby wyszło po 100 czy 200 złoty, by decyzje na forum były znowu demokracyjne i podejmowane przez Sambora i Podosa

Bardzo żałuje że cokolwiek kiedykolwiek choćby pomyślałem o tych dwóch Panach na nie

Teraz dopiero doceniam Wasz wkład w rozwój forum i sposób w jaki to robiliście
Pod każdym Waszym nowym, jedynym w swoim rodzaju pomysłem, nad którym jak twierdzicie ślęczycie po nocach z powiekami na zapałki, jest lawina głosów na NIEEEEEEEEEE !! Ale widać że macie jeszcze jedną metodę ala gestapo, czyli pod każdym takim wymysłem nocnych wydumań zawsze są wpisy JarkaG Ramieresa i 7greg by przypadkiem nie doszło do zamieszek w zakładzie. I na każdy sprzeciw, a każdy Wasz pomysł jest mocno na NIE dla reszty forum, próbujecie spławić delikwenta bo przecież Wasze decyzje są najmądrzejsze. Da się od Was trzech szczególnie odczuć, po tonie waszych postów, że nie macie szacunku do innych forumowiczów, a jak Wam coś napisać to żółte kartki i inne takie lipne zagrywki siejecie. Pewnie ten tchórz co wlepił mi tą badziewną żółtą kartkę, z której całe forum sobie robi jaja

nie ma tyle jaj by wlepić ją np Adaggio ani się przyznać osobiście że to zrobił, a wiem że był to sabotaż. Kolejną Waszą zagrywką jest używanie profilu madejskiego, i sposobu w jaki go wykorzystujecie. Nie sądze by Sambor do takich celów go stworzył. Już samo to że 99% w ogóle nie wie jak to działa, a Wy nie raczycie nikogo o tym poinformować, że Medejski to postać nie istniejąca, i służy do prób realizacji waszych szaleńczych decyzji, które to są takie drogocenne dla Nas ludzi na forum, i tam bardzo nam się podobają. Nie wybierałem Was, nie oddałem na Was głosu na TAK ani na NIE. Ale zupełnie nie odpowiada mi i wielu z Nas to co tworzycie i próbujecie Nam wcisnąć.
Jeśli zbanujecie moję konto wróce oknem i bedzię dopiero dym.
PS: Mam nadzieje że forumowicze z którymi rozmawiam o sytuacji na forum via mail, priw, gg i na codzień wesprą forum w tym trudnym dla niego momencie.