Cytat:
Napisał ramires
Hubert, może zrobić im osobny dział, np. "Motocykle"?  za 400zł rocznie od każdego  da nam to 2 miesiące utrzymania nowego serwera 
|
No nie wiem. Z tego co wiem Tomek ciągnie nie tylko Afryki i mniej ich sprzedaje niż Franz i może wyskoczyć z pretensjami że niby dlaczego ma płacić tyle co Franz ... Tylko teorytezuję ....
Dopuki będziemy mieli chore podejście w stylu "Ja zapłaciłem X a on mniej i ma to samo !!!" albo "Dlaczego ja płacę tyle samo co on, przecież nie sprzedaję tak dużo" to nigdy nie dojdziemy do rozwiązania, które zadowoli wszystkich....
Dlatego wciąż proponuję składki co łaska i przede wszystkim UTAJNIENIE kwoty poszczególnych składek a ujawnianie tylko sumarycznej kwoty z działu. Prostszego rozwiązania nie znajdziemy ... Po co mnożyć jakieś podziały i tego wrzucać do kategori PiD, tamtego do SiK, kolejnego do kategorii obcy
Aha jeszcze jedno. Proponujesz wrzucenie "drobnych" sprzedawców do działu Sprzedam i Kupię ... Jakoś bym nie chciał żeby np ogłoszenie np Wasila zginęło w otchłani tamtego działu.