Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08.03.2010, 22:23   #77
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 dni 10 godz 7 min 52 s
Domyślnie

ech...
więc tak: Willard ja wiem, że nie musisz, ale zadzwoń chłopie jak nie masz kontaktu innego. tel znasz.

do reszty: Pany jest ogólne zatwardzenie w postaci BRAKU zbiorników na olej. Polski dystrybutor, którego jestem największym klientem /tego jestem pewien/ zrobił mnie w ..ja i czekałem, czekałem, czekałem aż sie okazało, że nie będzie.
dodatkowo czekałem na elementy toczone na CNC - tu okazała się padaczka z tokarką, którą naprawiali cały ubiegły tydzień.
jak rok to robię, nigdy nie miałem jeszcze takiego opóźnienia z powodu niedostępności podstawowych materiałów.
efekty są opłakane - Willard jest w...ony bo mu obiecałem, że mam gotowe /no bo miałem mieć komplet i słać/, czeka chyba z 12 osób na forum XJR1300 i kilka niezwiązanych z jakimkolwiek forum.
z dnia na dzień obiecywano mi, że to już jutro itd...
jest słabo.

zamówiłem zbiorniki w opcji wojennej z Niemiec i jadą. drogo no i to i tak niewiele ale na załatanie bieżących dziur wystarczy.
dzisiaj koło południa dostałem potwierdzenie, że się toczy już i tokarka sprawna. najdalej w środę będę miał komplety do wysyłki. najbardziej opóźnione historie zleciłem na obróbkę ręczną, żeby było jak najszybciej.

ZATEM: zanim posypią się gromy -> proszę o chwilę cierpliwości bo cała sprawa już lada moment się wyprostuje. jeśli ktoś ma mnie i czekania dość proszę o info.

KING OF SNAKE - śledzę forum HVP - w chwili obecnej z przerażeniem :/ ale da Bóg w przyszłym tygodniu będzie już luźniej.

Pozdrawiam
Matjas