Wątek: Bunkry MRU
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.03.2010, 16:10   #58
RAFWRO

RAFWRO's Avatar

Miasto: WROCŁAW
Motocykl: RD07
RAFWRO jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 3 dni 2 godz 10 min 10 s
Domyślnie

Ja się uczepiłem tego maja...szkoda przekładać na czerwiec. Może to też to, że już nie mogę się doczekać wyjazdu.
Poza tym nurkowanie w piankach (jak sądzę) więc 10-15 minut w maju, też nie pogoni jaj zbyt głęboko w jamę brzuszną...ale to Ty jesteś specjalistą.
Raf

Cytat:
Napisał diverek Zobacz post
Mam jeszcze jednego pomysła. Można to spotkanie jeszcze urozmaicić. Oczywiście pod warunkiem że będzie zapotrzebowanie. Otóż w okolicach MRU a konkretnie koło Międzyrzecza jest całkiem fajne jeziorko. Tak się złożyło że jestem instruktorem nurkowania (dawno nie szkoliłem ale certyfikat jest i owszem) a mój uczeń, obecnie także instruktor, ma szkołę nurkową i sporo sprzętu. Jeśli przesunąć by to wszystko na czerwiec, to oprócz zwiedzania MRU, ewentualnej strzelczanki paintbalowej, można by trochę chętnych zabrać na spacerek pod wodę. Nie mówię tu o głębokim nurkowaniu. Ale delikatny "truchcik" na kilku metrach, pooglądanie roślinności podwodnej, posmyranie rybki pod ogonem itd. Tak sobie myślę 10 - 15 minut dla nienurkujących byłoby w sam raz. Oczywiscie przed zejsciem pod wodę, zrobilibyśmy expresowe przeszkolenie, aby nie zrobic sobie kuku. Ja wziałbym kogokolwiek za poklepanie po ramieniu. Kolesiowi trzeba by zapewne zapłacić. Ile? Sądze że będzie to symboliczna suma (zużyte powietrze, dojazd, wypozyczenie sprzętu itd). Jak bedzie zapotrzebowanie to się go spytam i powiem ile konkretnie na osobę to wyniesie. Tak więc jeśli znajdą się chętni na nurkowanie i spotkanie przesunęlibyśmy z maja na czerwiec (chodzi o temperaturę wody) to piszcie.
RAFWRO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem