Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03.04.2010, 04:00   #339
rambo

rambo's Avatar

Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
rambo jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
Domyślnie

No i założony

Troszkę czasu zajęło mi zeszlifowanie uszczelki na połączeniu dolot - portki, ale poszło. Nie mniej jednak fuka tam wiec po iluś tam kilometrach wywali tą uszczelkę bankowo. Cza na pewno zamontować opaskę zaciskową. Połączenie dolot - tłumik też fuka, ale to można raczej spokojnie na paste do montażu tłumików złożyć i się uszczelni, bo jest duża i długa powierzchnia. Także dolocik i zestaw montażowy klasa

Afryka dostała z powrotem swój nieodzowny element wypadowy czyli stelaż Bonjura od pancerników.

I tu widać że w stelażu cza lekko przerobić jedną poprzeczkę, gdyż dogina ona motada do osi motocykla, choć i bez niej tłumik wydaję być na kolizyjnej z zaciskiem hamulcowym. Proszę o opinie czarnuchów którzy zamontowali już cały układ wydechowy, czy też mają taką fazę, że tłumik może walić o zacisk.

Ale dzięki rozmiarom motada, przeróbka od razu pociągnie przeróbkę całego prawego stelaża, gdyż jak widać jest duży zapas i można będzie zrobić stelaż zupełnie symetryczny. Moja Jurka i Oli wersja jest z prawej strony o 2,5cm szersza od lewej, choć kufry mamy symetryczne. Wiec po całym zabiegu będzie 90cm szerokości z kuframi

padam na ryj
Pozdro 750V
rambo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem