z tym ogladaniem widokow pewnie masz racje ale te podmuchy i problemy z wiatrem sa troche meczace,zastanawialo mnie tylko czy kazdy ma takie same odczucia bo jezdze AF od nie dawna i troche mnie to zdziwilo niby taki motor a wiatr nim rzuca na boki?
Czyli zalozenie wiekszej przedniej szyby pomoze czy raczej powinna byc mniejsza?
Uzywam motor raczej na codzien dojezdzajac do pracy a na jakies wypady szykuje sie raczej rzadko ostatnio przejechalem z Polski do Norwegii i wlasnie dlatego te boczne wiatry wywarly na mnie zle wrazenie poza tym niezla frajda z jazdy pomijajac dwa razy zlapana guma na autostradzie w Danii.
Rozmiar opon jakie teraz sa na motorze to przod-90/90/21
tyl-140/80/17
Czy kupujac opony szosowe powinienem zmienic rozmiar szerokosci albo czegos a jesli tak to jakie nalepiej beda pasowaly do mojego uzytkowania.
Dzieki za wszystkie odpisy na forum to fajnie ze ktos moze doradzic poczatkujacym.
Juz pisalem o moim malym problemie z przesowaniem przodu podczas jazdy w silny boczny wiatr,wiec wbilem w przdnie teleskopy 1 atmosfere i niby jest lepiej no albo nie ma takiego wiatru hehe.
Mam nadzieje ze to pomoglo bo nawet nie wiem co innego moglbym jeszcze zrobic ,a co do obnizenia srodka ciezkosci to jeszcze nic nie regulowalem jak pojezdze wiecej to podejme inne kroki
Jeszcze raz dzieki za pomoc i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dzieju : 22.02.2013 o 10:27
|