Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25.04.2010, 09:22   #14
Adagiio
Zakonserwowany

Adagiio's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Milazzo
Motocykl: XRV 750
Adagiio will become famous soon enough
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 5 godz 8 min 8 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mirek Swirek Zobacz post
To jakis zart jest!!
07 w moim mniemaniu to zemsta jest, a nie opona, pojezdzij na tym co dobre,a dostrzezesz rozniece! Mowie tu o jezdzie a nie o czolganiu sie... bo opona...
Przekonany jestem, ze opny pt. Mitas, Shinko, Haidenau sa "ok" ( jesli mozna mowic w ten sposob) do motocykli lekkich, na mysli mam enduro i na litosc, nie mylic z duzym, ciezkim, turystycznym enduro !
Teraz zas off...
Co to znaczy ze dobrze jada, czyli jak i gdzie, z jaka predkoscia?
Czy podolaja z jazda na poziomie osiagniec moto wg. zalecen producenta np?!
Swoja droga ciekaw jestem co oznacze wg. Ciebie jazda w terenie? Poprosze o opis techniki jazdy. Mam rozumiec, ze kupiles Gsa po to by bujac w terenie na 07-kach wraz z dentka?
Przepraszam za uszczypliwosc, ale naprawde nie moglem sie powstrzymac. Dzieki takim wypowiedziom az nie che mi sie osobiscie pisac na forum.
Z innej beczki zas, z kutra nie zrobi sie lodzi podwodnej.
Według Ciebie GS-em to można tylko po szuterku z lekką lanserka ? Od czasu do czasu się powtarzam , co by klocem zapierdalać po krzokach , to trza mieć reaktor miedzy nogami , opony tylko trochę w tym pomagają . Zjeździłem sporo kompletów E09 w rozmiarze który podał Robert, jeżdżąc GS i nie zauważyłem żadnych negatywnych przypadłości odnośnie ogumienia . Czego nie mogę powiedzieć o motocyklu z pod znaku śmigiełka .
Ale co ja mogę wiedzieć o jeździe po krzokach i motocyklach .
Zdrowia
Adagiio jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem