Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07.06.2010, 23:25   #52
fabrizio13

fabrizio13's Avatar

Miasto: Gorzow WLKP
Motocykl: RD07
Przebieg: 100000
Galeria: Zdjęcia
fabrizio13 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 6 dni 16 godz 17 min 24 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał diverek Zobacz post
Fotki należy oglądać w katalogach od końca. Moje dziewczę tak zakochało się w Trampku, że pomerdała jej się kolejność.

Gdyby nie poważny wypadek, w drodze do nas, piękniejszej połowy Fabrizia, byłoby super. Fabrizio trzymamy za nią kciuki. I pozdrawiamy ją.

Jak było najlepiej pokazują fotki. Niestety frekwencja była jaka była. No i tak sobie myślę że część na MRU miała sporo niedociągnięć i brak konkretnego planu. W Kostrzynie już było znacznie lepiej i mieliśmy ściśle obrany kierunek. Ale niech żałują ci, którzy zastanawiali się jechać czy nie jechać. A o tych co odłączyli wcześniej można powiedzieć jedno - ŻAŁUJCIE CHRUPKI

Wszystkim, razem z Barbarką i "Kiemliczami", dziękujemy za wspólną zabawę, towarzystwo w czasie tych 4 dni, super atmosferę i wyrozumiałość za wszelkie potknięcia organizacyjne.

No i co złego to nie my

PS. Michał zamelduje się jak wrócisz do domu. Bo tylko ty jeszcze jesteś w trasie.
Dziękuję wam za wszystkie telefony jakie otrzymałem byliście mi bardzo blisko całe czas. Moja Aniela soboty wygrała w lotto bo z tego co było złamany obojczyk to pestka. Dużo pomogło kombinezon i dobry kask.Bardzo dziękuję Arturro za pomoc z policja. Paweł i Ela który nie wyjechali na zlot do was i byli zemną całe czas. Dziękuje całego serca wszystkim
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg wypadek.jpg (556.4 KB, 10 wyświetleń)
fabrizio13 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem