Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 14.06.2010, 03:39   #52
elutka

elutka's Avatar

Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
elutka jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
Domyślnie

Lejdisy moje najfendurowsze !

Wszystko, co się w Kwidzyniu wydarzyło, przeszło moje najśmielsze oczekiwania!
Ucek - to wszystko Twoja wina - i wielkie dzięki Ci za to!

Całości nie sposób opisać słowami a przynajmniej nie dziś - takie emocje są we mnie, że nie stać mnie na minium obiektywizmu
Zaglądającym ciekawym powiem tylko - reprezentowałyśmy Was godnie - nasz "występ" opisze prasa, pokaże tv oraz fim dok. - i to wcale nie żarty!

O nawiązanych znajomościach i przygodach długo by opowiadać;
Atmosfera zawodów cudowna - ludzie legendy i sławy światowego formatu w kameralnym otoczeniu - okazało się, że na Erzberg nie trzeba jechać, żeby samego Teddiego Błażusika czy Bartka Obłuckiego popodziwiać! (i chyba nie skłamnię, że były też chwile kiedy to oni podziwiali nas ). Nam natomiast wielką frajdę sprawiło podziwianie i kibicowanie startującym dziewczynom !
http://sport.wp.pl/kat,32386,title,Polacy-w-czolowce-motocyklowego-enduro,wid,12362684,wiadomosc.html?ticaid=1a579

Fotek mamy cały "wór" - i pewnie parę tu wrzucimy (zostałyśmy obdarowane wieloma prezentami m.in. przez PZMot filmem "Women's Motocross World Championship" 2008 i jak się kierownik DKF-u WTA zgodzi, zrobimy tradycyjny pokaz czwartkowy?)

Dziś Chcę napisać tylko to, że najpiękniejsze dla mnie były chwile, kiedy doświadczona "uckowa" ekipa Lejdis na KTM z Pro-motor'a wraz z naszą Olą "turlała" po okolicznych łąkach, błotach i piaszczystych bezrożach Lejdisy AT w obstawie afrykańskich i promotorsowych chłopaków - takiej integracji chyba jeszcze nie było!
To jedna z najradośniejszych lekcji jaką dane mi było przeżyć!
Kochani, dzięki Wam:
- zdobyłam Puchar Pozytywnej Energii !
- zdobyłam swój kolejny Everest!
Bardzo, bardzo wszystkim, krórzy "maczali w tym palce" a raczej opony - dziękuję!
p.s
nieśmiało proszę o jeszcze
KISS wasz raczkujący endu-raczek