Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21.06.2010, 16:12   #16
diverek
Amator podwórkowy

diverek's Avatar

Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjęcia
diverek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 11 min 52 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał giziu Zobacz post
Diverek, jak już tak bardzo interesują Ciebie forty, to mogłeś się przeprawić promem na lewobrzeże Świnoujścia i luknąć jeszcze na Fort Zachodni i Fort Anioła. Prawdę mówiąc ja jeszcze ( po "odnowieniu" ) nie byłem tam, zawsze jakoś służbowo odwiedzałem te forty.
Zwiedzania też jest na kilka godzin.
Na dniach morza będzie mase ludzi.
Jak już będziesz to daj znaka, jakieś spotkanko zorganizujemy
Giziu, forty mnie interesują i zawsze interesowały. I zapewniam Cię że nie tylko mnie. Od kiedy pamiętam, prawdziwych facetów interesowały piękne maszyny, szybkie dziewczyny i ... militaria .

A Ty nie pierdź w przyszły weekend w stołek, tylko czuj się zaanektowany na wspólne latanko po okolicy. Że nie wspomnę o wieczornej degustacji tego co się zakupi w okolicznych sklepach Przydałby się nam "lokaleski" przewodnik. Parys na Międzyzdroje i okolice, ty na Świnoujście i w ten sposób latalibyśmy bez błądzenia po najciekawszych miejscach. A jest W tamtej okolicy ich sporo. Jeśli nie leżysz na OIOM'ie to nawet nie próbuj się przeciwstawiać po przyjadę i poszczuję na Ciebie Brunetkę. Bestia szczepiona nigdy nie była, więc grozić może poważna awaria

Kolega z fortu ma nam przygotować plan na rekonesans po ciekawych miejscach w okolicy, ale coś czuję że Ty wiesz nie mniej niż on. Więc jakby by to powiedzieć, bierz urlop od rodziny na weekenda. Albo jeszcze lepiej bierz ich z sobą wszystkich (nie znam Twego stanu rodzinnego więc blefuje). jak masz akwarium możesz wpaść nawet z rybkami. Na porannego kaca woda się przyda.

Cytat:
Napisał PARYS Zobacz post
Widzę, że ta druga część wycieczki zdecydowanie ciekawsza była.
Wstępnie się piszę ze żoną.

Hej
Oj, tak. I z tego co mówił mi właściciel fortu, a co także potwierdza Giziu, to widziałem jedynie skromny ułamek, tego co można tam zobaczyć. ale to był jak dla mnie tylko delikatny rekonesans.

Z tego co widzę to zapowiada się niezła pogoda na ten weekend. A i okoliczności przyrody są tam zacne. Więc "stosunkowo" mocno poproszę Brunetke aby wzięła z sobą cały jej arsenał fotograficzny. I poświęcimy dłuższą chwilkę na sesje fotograficzne naszym księżniczek. Okolice zachodu słońca na plaży są urokliwe. I jeszcze gdy są tłem na naszych Afryczek to może być sympatycznie

Ostatnio edytowane przez diverek : 21.06.2010 o 16:20
diverek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem