Cytat:
Napisał giziu
Diverek, jak już tak bardzo interesują Ciebie forty, to mogłeś się przeprawić promem na lewobrzeże Świnoujścia i luknąć jeszcze na Fort Zachodni i Fort Anioła. Prawdę mówiąc ja jeszcze ( po "odnowieniu" ) nie byłem tam, zawsze jakoś służbowo odwiedzałem te forty.
Zwiedzania też jest na kilka godzin.
Na dniach morza będzie mase ludzi.
Jak już będziesz to daj znaka, jakieś spotkanko zorganizujemy
|
Giziu, forty mnie interesują i zawsze interesowały. I zapewniam Cię że nie tylko mnie. Od kiedy pamiętam, prawdziwych facetów interesowały piękne maszyny, szybkie dziewczyny i ... militaria

.
A Ty nie pierdź w przyszły weekend w stołek, tylko czuj się zaanektowany na wspólne latanko po okolicy. Że nie wspomnę o wieczornej degustacji tego co się zakupi w okolicznych sklepach

Przydałby się nam "lokaleski" przewodnik.
Parys na Międzyzdroje i okolice, ty na Świnoujście i w ten sposób latalibyśmy bez błądzenia po najciekawszych miejscach. A jest W tamtej okolicy ich sporo. Jeśli nie leżysz na OIOM'ie to nawet nie próbuj się przeciwstawiać po przyjadę i poszczuję na Ciebie Brunetkę. Bestia szczepiona nigdy nie była, więc grozić może poważna awaria
Kolega z fortu ma nam przygotować plan na rekonesans po ciekawych miejscach w okolicy, ale coś czuję że Ty wiesz nie mniej niż on. Więc jakby by to powiedzieć, bierz urlop od rodziny na weekenda. Albo jeszcze lepiej bierz ich z sobą wszystkich (nie znam Twego stanu rodzinnego więc blefuje

). jak masz akwarium możesz wpaść nawet z rybkami. Na porannego kaca woda się przyda.
Cytat:
Napisał PARYS
Widzę, że ta druga część wycieczki zdecydowanie ciekawsza była.
Wstępnie się piszę ze żoną.
Hej
|
Oj, tak. I z tego co mówił mi właściciel fortu, a co także potwierdza
Giziu, to widziałem jedynie skromny ułamek, tego co można tam zobaczyć. ale to był jak dla mnie tylko delikatny rekonesans.
Z tego co widzę to zapowiada się niezła pogoda na ten weekend. A i okoliczności przyrody są tam zacne. Więc "stosunkowo" mocno

poproszę Brunetke aby wzięła z sobą cały jej arsenał fotograficzny. I poświęcimy dłuższą chwilkę na sesje fotograficzne naszym księżniczek. Okolice zachodu słońca na plaży są urokliwe. I jeszcze gdy są tłem na naszych Afryczek to może być sympatycznie