Cytat:
Napisał rambo
|
kurcze

teraz dopiero zauważyłam, jakim mega fachowym ruchem Ramboszczak poprawia spódniczkę! szacun, normalnie, za intuicję

A z prozaicznych bardziej njiusów, to mam nagrany nasz Kwidzyn - są fajne techniczne ujęcia i ogólnie jest wypas, ale nas nie ma

więc możemy poczekać ze zbiorowym wyświetlaniem do jakiejś najbliższej okazji (którą sobie zaraz same wykreujemy

).
A że obecnie jest sezon wakacyjny i wszyscy się rozjeżdżają w różne miłe dalsze i bliższe zakątki, to może odpuśćmy sobie robienie dużego spędu na oglądanie Kwidzyna - zawsze kogoś zabraknie..

Oczywiście jakby ktoś akurat, przez przypadek był w Wawie i miał trochę czasu, to zapraszam serdecznie!
Zamiast tego, proponuję duchową i treningową kontynuację czegoś, co nam tak wspaniale wyszło

Jeśli będziecie zainteresowane, to możemy w jeden z 2 ostatnich weekendów sierpnia (potem się dogadamy, który wybierzemy) zorganizować lejdisowski
Weekend FEMduro No Fear Party 

Co Wy na to?
wiecej wrzucam we właściwym wątku:
http://www.africatwin.com.pl/showthr...604#post121604
Edit: mam już wszystkie fotki zgrane na twardzielu

kto chce łyknąć cały komplet, niech zazzwoni do mnie - umówimy się na małe fiko-fago, czy tête-à-tête, czy jakoś tak?..

a, Pani od filmu dokumentalnego ma na dniach się odezwać i przesłać swoje dzieło