Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29.06.2010, 16:00   #143
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 dni 8 godz 16 min 32 s
Domyślnie

Hejka!
jak sama olejarka to pod światła jest git. musiałem zrobić taką instrukcję, żeby KAŻDY sobie poradził z montażem i jak na razie ta taktyka się sprawdza
co do montowania przekaźnika to owthem - jeśli planujecie późniejszy upgrade moto o dodatkowe szpeje w postaci manetek hajcujących czy gniazd zap. i innych wodotrysków to polecam od razu założyć sobie węzeł zasilający w postaci przekaźniczka i potem jeśli cokolwiek będzie potrzebne to podłączacie pod przekaźnik i nie ma mowy o pająku przy aku i innych takich 'ogniskach domowych'.
WIECZNY - uchwyt na wahacz ma trzy otwory - do enduro gdzie zawiecha ma spory skok i łańcuch również sporo luzu przy skokach i innych takich dwa z nich można spokojnie obciąć i wtedy masz mocowanie dyszy maksymalnie przysunięte do wahacza. powiem Ci, że nie dasz rady tego urwać hehehe zakład?

p.s. z newsów, żeby nie było, że się op..uściłem w postępach to teraz jest zestawie piękny-nowy-dedykowany zawór. lżejszy dwukrotnie, dwukrotnie mniejszy i czterokrotnie bardziej rejli znacznie lepsza dozowalność no i łatwiej to upchnąć nawet w crossie. inne updaty w drodze! :P

p.s.II Czosnek! zarazo!! !!

szczęścia zdrowia i pogody
Wasz
majtas