Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25.06.2008, 11:17   #22
Franz
Stary (P)iernik

Franz's Avatar

Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
Franz jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał calgon Zobacz post
Czesc Wam poniewaz od jakiegos czasu poszukuje na forum wykonawcy stelazy i gmoli do rd04 2kpl i niestety nie udało mi sie nikogo przekonac prosze o opinie na temat owych czesci produkownych przez Pana-Roberta Bartkowiaka MOTOSTEL DUH.Chciałbym takowe ustrojstwo nabyc do poowy lipca takze bardzo prosze o jakies wsparcie w tym temacie,dzwoniłem równiez do firmy holan ale na wstepie troche mnie zmiazdzyli cena. pozdrawiam.
Tyle ,ze Holan robi to już dobrze. Zmienił materiał na lepszy.Rurki mają juz nie pękać. Co jak co to jest drugi po Pastorze.Robiłem u niego do trzech motocykl w odstępach mniej wiecej co dwa lata. Jakość wzrosła wraz z przebiegiem czasu. Nie wiem czy motostel nie robi takie taśmówki jak hepco&becker czy inni podobni. widziałem toto u Mio. Godne politowania.
<font color=#ffff00><b>.<font color=#000000>Tylko dwie rzeczy są nieskończone</font></b><font color=#000000>: <b>Wszechświat oraz ludzka głupota</b>, <b>choć nie jestem pewien co do tej pierwszej</b>. </font><b><font color=#000000>...  ( A.E)</font></b></font>
Franz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem