Cytat:
Napisał matjas
Z wad to tyle, że nie jest może bardzo intuicyjne
|
A bzdury pieprzysz. Ja odkąd mam to ustrojstwo to jestem zdany wyłącznie na własną intuicję. No to jak nie jest intuicyjny?
Cytat:
Napisał matjas
możesz mu powiedzieć co ma być wyświetlane
|
No. Ja to raz mu powiedziałem, żeby przestał te numery wyświetlać, bo to bzdury są. Ile razy pod nie dzwonie to słyszę: "ta-ti-tu... niee ma takieego numeeru". I ja mu powiedziałem, żeby przestał wyświetlać te brednie, ale nie przestał. Do garmina numer 60 to Panie można móóówić...
Albo o! Tam taka funkcja jest coby szukał niby. Grzybów nie szuka. Nie próbujcie bo sam sprawdzałem. Zadałem mu więc "szukaj monopolowego". Znalazł. No to się tam udałem i co? Spożywczy. Tać ja nie głodny byłem a pić mi się chciało! Niby takie mądre, hajtech nawet, a sklepów nie rozróżnia. No ale w sumie na Mazury to mi się udało w tym roku dojechać. Może i dżipies trochę drogi mi nadłożył, ale dał radę.
Cytat:
Napisał matjas
... Dwa pierwsze manewry, Garmin popiskuje wskazując to co ma wskazywać... Żona: 'To to nie gada!?!?!?!?'
|
No Mateusz ja Cię proszę, weź ludzi w błąd nie wprowadzaj bo robisz galimatjas. To urządzenie gada, tyle, że alfabetem morse'a nadaje. Raz, z ciekawości nawet przetłumaczyłem co nadaje, ale w te pędy musiałem wyłączyć. Aż strach jakie bluzgi...