Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 26.08.2010, 18:28   #53
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 6 dni 12 godz 32 min 47 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał AdaM72 Zobacz post
A bzdury pieprzysz. Ja odkąd mam to ustrojstwo to jestem zdany wyłącznie na własną intuicję. No to jak nie jest intuicyjny?
bo ty masz kobiecą intuicję. ja wg mojej męskiej wybrakowanej intuicji nie kumałem na początku co i jak yhyhyhy

tak zupełnie serio jest w niej parę knyfów, które różnią się w zastosowaniu od innych 'konwencjonalnych' navi ale... nie piszę tego dlatego, że jestem zadowolony.

Podos - piszesz, że nie można z mapy korzystać przy tworzeniu tracków? Jak pisałem nie jestem expertem ale wiem, że jeśli posiadasz konweter formatów .kml lub .kmz do .gpx czyli do garmina możesz tworzyć track w google earth następnie po zapisaniu go w GEarth jako np biala.kml konwertujesz go do biala.gpx i ładujesz do 60tki. i masz to co chciałeś gdzie każde kliknięcie w track na mapie będzie jednym waypointem przez który będzie wiódł track.

niestety... nie mam takiego konwertera ponad taki free co to tylko może 3 waypointy zapisać. RAAAAAAAAAAAAAMBOOOOOOOOOOO!!!!!
jakby kto miał taki kowerter to ja kce. bardzo mi to pomoże przy tworzeniu sobie trasek off ze zdjęciami lotniczymi.

no. moim zdaniem urządzenie jest superowe. kropka.

ROPUCH - to się ustawia w setup>page sequence> no i to dodajesz ekrany lub odejmujesz to co ma nie być wyświetlane przy kolejnych naciśnięciach przycisku 'page'

zdrówka
matjas