No i dostałem opierdol. Że niby zważniałem jak se nowego sprzęta kupiłem. W sumie mogłem się wykręcić najpopularniejszym kłamstwem na ziemi ; To nie jest tak jak myslisz kotku. Ale nie. Jak przeginać pałe to na maksa. Nie będe się mazgaił jak baba i odpowiem jak facet odpowiadać powinien.
A co stać mnie. Człowiek pracuje. Zarabia, to i motur se kupić może. Choć po numerach w drodze moi koledzy złombolowi powiedzieli, że obaj złożą się po stówie, abym na przyszły rok mógł sobie dwa razy drożsżą Mzete kupić.
Ale do sedna sprawy. Opierdol dostałem z powodu tego, że z forusowym godłem jechałem na zlombol, a z przygód się nie wyspowiadałem. Tu jednak użyję wykrętu Nr 1; To nie jest tak jak myślisz kotku. Spowiadam się i to na bieżaco. Tylko chyba nie ogłosiłem tego dość wyraźnie. Chociaż mógłbym przysiąc, iż o tym już mówiłem. A teraz kolej na kłamstwo nr 2 Panie Marszałku, Wysoka Izbo wszystko jest pod adresem
www.tszodadzida.pl.tl i chyba nie ma sensu powielać tego po raz drugi. Chyba że tutejsze modery uważają inaczej.