Cytat:
Napisał diverek
Lachonki, proponuję Wam założenie nowego lov-postu dotyczącego publicznego wyznawania uczuć do Waszej zacnej Maćki  A potem niech "szefowa" weźmie grabki i zagrabi stąd te wyznania. Bo jak wpadnie tutaj Brunetka i zobaczy co zrobiłyśta z jej postu to Wam da.
A ja coraz bardziej ciesze się jednak że mieszkamy na Dzikim Zachodzie i do wszystkich mamy daleko. Moje dziewczę jeszcze nie zostało zarażone tym czym Wy. I nie ważcie się jej omamić.
|
Gdzie Ci mężczyźni

Gdzie te chłopy
.
.
.
.
.
.
Drogi Diverku

... odnoszę wrażenie, że lekko się chłopie zagalopowałeś...
Tak w zasadzie dla naszego wspólnego dobra złożę to na karb Twojego miejsca zamieszkania - Dzikiego Zachodu... sama nie wiem... może przewracanie siana, dojenie krów i wywożenie obornika spowodowało lekkie zamieszanie w Twej kulturze osobistej w stosunku do kobiet...
Czy wogóle zdajesz sobie sprawę, że grasujesz w Dziale Lejdis? Wpadłeś tutaj na gościnne występy i trochę Ci się zeszło... jeżeli masz życzenie aby oprócz "pochwalnych pieśni" nie wpisywac w tym wątku niczego innego to załóż własny dział z zastrzeżeniem: bez wiadra wazeliny i pędzla do smarowania dupy - nie wchodzic
A obrzucanie "gnojem" kobiet w ich własnym dziale i do tego w taki sposób, jest delikatnie rzecz ujmując "chujowym" zagraniem.
Pozdrawiam,
Macka