Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.10.2010, 11:02   #13
deny1237

deny1237's Avatar

Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
deny1237 jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
Domyślnie

cholera cos się nie wkleiły te moje zdjecia, ale wiedziałem ze kiepski ze mnie informatyk ( spróbuje jeszcze raz ale troche później jak bedzie wiećej czasu )

Sławku natomiast jeśli chodzi o opis samego Rajdu to ja powiem krótko uważam że warto jechać bo:
- można poznać bardzo fajnych ludzi także afrykanerów ale nie tylko
- zobaczyć wiele ciekawych miejsc związanych z Polską historią i to takich które samemu byłoby ciężko odwiedzić bo poprostu o nich nie wiemy ( no chyba że ktoś jest miłośnikiem historii itp )
- można poznać trochę kulturę życia na wschodzie i dzieki temu nabrać respektu do swoich narzekań wyciagając wnisoek jak dobrze że ja mieszkam tu gdzie mieszkam.

Sławku natomiast nie bede tutaj pisał jakiejś rozległej relacji gdyz napewno nie jest to jakaś mega wyprawa mrożąca krew w żyłach a większość z nas właśnie chyba takich relacji szuka na tym forum.
Choć oczywiście jakby nie patrzeć jest to jednak 6 tyś kilometrów w siodle po drogach wschodu i warunki bywają róźne ( jednej nocy jak spaliśmy pod namiotami w Kłuszynie było minus trzy stopnie )
Opinii i wiele wrażen na temat tegorocznego Rajdu i 9 poprzednich znajdziesz na stronie samego rajdu czyli www.rajdkatynski.net

Ja mogę powiedzieć tyle uważam ze warto jechać i pewnie dla wielu znas jest to początek do wielkiego podróżowania motocyklem po świecie, między innymi nasz forumowy kolega Izi o którym wszyscy słyszeli i którego wszyscy podziwiają, bardzo często był wspominany podczas tego rajdu bo również kiedyś był uczestnikiem tego Rajdu.
deny1237 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem