Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.10.2010, 11:30   #19
KaHa

KaHa's Avatar

KaHa jest na dystyngowanej drodze
Online: 22 godz 51 min 27 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał bajrasz Zobacz post
Myślę,że KaHa świetnie uzupełniłaby tą relację o opisy i zdjęcia z miejsc które odwiedzali z Przemem, a my tam nie dotarliśmy.
nie wiem czy "świetnie", ale gdy stworzę więcej czasu, pokaże i opowiem o miejscach, które warto zobaczyć, a których unikać;
ja Szkocję po prostu uwielbiam! szczególnie Highlandy, więc gdy tylko nadarza się okazja - pakujemy busiora i po prostu jedziemy na północ

skoro Bajrasz prosi o uzupełnianie historii, to chętnie opowiem co było hitem urodzinowej imprezy: były to opowieści o wtopach "drugich połówek"
para Azja & Bajrasz zajęła pierwsze miejsce, zdecydowanie!
oto zwycięska historyjka: jadą sobie Bajrasze samochodem... prowadzi Piotr, Joanna u jego boku... Kierowcy zachciało się pić, a że troszkę niezdarny (taka gapcia z Niego :P), to zgubił korek od butelki... odpowiedzialnie skupił się na drodze, olał koreczek, podał butelkę swej Lubej mówiąc że z tyłu, za siedzeniem, jest druga taka butelka (pusta): "Azja, zrób coś z tym"
no więc Azja znalazła pustą butelkę, odkręciła koreczek iiiii... zaczęła przelewać zawartość pierwszej butelki do drugiej...

Ostatnio edytowane przez KaHa : 22.10.2010 o 11:38
KaHa jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem