Link
klik
Cytat:
Napisał MuSStaFFa
to ja tak skwituje to co tu sie co niektorzy na pocili... w zeszlym roku 15.06.2009 mialem wypadek... mialem suzuke vzr1800 z 15.03.2009.. i koles mi wjechal w dupe... mial ponad 180 km ja 60-70... cudem przezylem a moj plecak to juz w ogole ...polamana i 3 miesiace na wozku inwalidzkim.... do dzis ma bolesne operacje i nie wroci juz do sprawnosci fizycznej... 16.11.2010 kolejna operacja... ale wracajac do bixenonow.. ja wlasnie taki mialem zalozony.. hid.. za 250 zl... i co dalej... mimo ze gosc mi walnal z tylu... to walnal dlatego ze zajechala mu droge kobita jadaca pasem z boku.... a ona mu zajechala bo ona nic nie widziala bo ja podobno oswietlilem ja zajebistym HIDem z allegro... niestety na miejscu wypadku biegly sadowy podobnojedno z pierwszych zdjec jakich robil motocyklowi to wlasnie zarowce i zarnikowi niby bixenona.. ja do dzisiaj mam przez to problemy i mam wspoludzial w wypadku.... co dalej z finansami i ubezpieczeniem nie musze moowic.. ale JEDNOZNACZNIE ODRADZAM !!! sorry za literowki ale spiesze sie do roboty a b.chacialem to szybko napisac !!! 
|
to dotyczy zmian w oryginalnym reflektorze a nie dodatkowego oświetlenia!