Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 14.11.2010, 23:28   #6
coppi

coppi's Avatar

Motocykl: na razie CB500
coppi jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 dni 22 godz 52 min 49 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał szanty-men Zobacz post
Mapy i przewodniki po tych i innych okolicach znajdziecie na www.bosfor.pl generalnie obłożenie mapami mają niezłe. Myślę, że na większość wyjazdów znajdziecie coś.

A co do kopiowania "albańczyków" czy każdych innych zdecydowanie jestem przeciwny. Po pierwsze to łamanie praw autorskich. Po drugie, każdy z nas ma jakąś pracę - dlaczego zabieramy ją innym?
Dobra, to ja temat zaczalem. to i skoncze.

I oczywiscie z mapa na stacjachw danym kraju nie zawsze jest takie hop siup - to po pierwsze (np. zycze powodzenia w Grecji).

Po drugie pytanie zadalem, czy ktos moglby poratowac przed wyjazdem, bo nie wiem jak inni - ja jak pisalem mam doswiadczenia, ze najlepiej na karteczkach mama w tankbagu sie sprawdza.

Po trzecie primo - mysle, ze wiekszosc na tym forum juz z wieku wychowywania wyrosla. I nikt nikogo do niczego nie przymusza. Ja np. moge byc przeciwnikiem kupowania wyrobow w aldikach czy innych lidlach, bo moze lamia prawa czlowieka. Ale nie o tym dyskusja.

I tak jeszcze troche off-topis - w grecji - za namowa miejscowych oczywiscie - pare razy na bramkach na autostradzie ruszalismy z kopyta zaraz za poprzedzajacym samochodem - i gralo. Co nie znaczy, ze wszyscy musza to pochwalac, ze ja sie tym chwale czy oczekuje akceptacji. Nie.

A Albania jednak, jak to chyba majo napisal swego czasu - wciaga....

coś próbuję jeździć

coppi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem