Cytat:
Napisał sepcio
Hej
Ja wstępnie byłbym zainteresowany taką wyprawą, termin mi odpowiada (mam nadzieje, że będę już po obronie  ) Posiadam trampka także myślę, że sprostałby Twoim warunkom. Jest tylko jedno ale - ja też jestem świeżak jeżeli chodzi o takie wyprawy (do tej pory tylko Polska). Dobrze by było, żeby zdecydowała się również pojechać osoba bardziej doświadczona ale do wakacji jeszcze kawał czasu...
|
Czyli jesteś drugim chętnym(pierwszy to Bliźniak79), będziesz musiał tylko zaopatrzyć Trampecjusza w odpowiednie gumy i heja.
Także jeździłem tylko po Polsce ale to ma być przygoda więc "żywioł na maksa", ktoś bardziej doświadczony sądzę że nie będzie bawił w taką małą trasę. Pierwszy raz zawsze jest najlepszy

Jadę nawet jak w ekipie będą sami nowicjusze. Damy rade, 'Polak w przyrodzie nie zginie'.
Pisz do mnie na

a jeśli zdecydujesz się na sto procent/100%/łanhandrytposent

Gdy ustalimy już do końca trasę przejazdu będę robił listę rzeczy które trzeba będzie mieć ze sobą, te które możemy mieć wspólne i te które każdy musi mieć swoje potem wyśle ją każdemu zadeklarowanemu w wyjeździe. Od razu napisze że wezmę GPS, aparat i zestaw narzędzi.
Cytat:
Masz rację,nie omijaj Bukaresztu,ale jeden dzień to stanowczo za malo żeby poczuć klimat miasta i nie rób tego z siodła motocykla.Słowację i Węgry raczej bym sobie odpuścil,jeśli zamierzasz jechac offem.Opracuj sobie raczej trase przejazdu przez Ukrainę Jak masz jakieś pytania-dzwon,nr masz w afrimapie,chetnie pomogę
|
Walor turystyczny jest niezbędny w takiej podróży bo co mam po powrocie wspominać tylko te piękne szutry i cudowne widoki, chcę zobaczyć kawałek świata. Co do trasy pierw myślałem by jechać najpierw na Ukrainę a potem dopiero odbić do Rumuni>Bukareszt>wzdłuż wybrzeża i do Odessy i jak tak radzicie to wrócę do pierwotnego planu. I dzięki za zadeklarowanie pomocy suchy

Pytanie czy będę mógł przejechać z Rumuni bezpośrednio do Ukrainy by jechać jak najbliżej morza czarnego

Kolega JaroGl napisał że inaczej się nie da z Rumuni więc jak to jest