Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 31.01.2011, 11:01   #7
hero
Mizerna Kruszynka

hero's Avatar

Miasto: Lusk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 110 tys
hero jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
Domyślnie

A w Krakowie na Brackiej pada Mocz!
Wracajac do tematu to producent pisze o otworze do 3mm i raczej tyczy sie to detki w stanie sflaczalym. Bo w sumie ciezko by bylo napompowac dziurawa detke. U mnie zadzialalo ale dowiedzialem sie o tym dopiero podczas wymiany opony . I nawet sobie przypominam kiedy to bylo. Poprostu któregos dnia zauwazylem ze cisnienie w tylnej oponie spadlo z 2,5 do 1,5 . Dopompowalem i zapomnialem o tym. Czyli "zalatalo" sie samo. A ja bylem nieswiadom tego co sie stalo. Nie wiem czy to bezpieczne ale dziala i wypadku ja sie moto uzywa na dojazdy np do pracy , to bardzo przydatne. Niestety podczas wymiany opony uszkodzilem lyzka detke od strony felgi , i jakos sie nie zalatala sama tym razem mimo ze czynilem jak fabryka kazala. Dlatego wydaje mi sie ze to dziala tylko jak dodatkowo dociska miejsce uszkodzenia opona. Co do jakis problemow z odklejemiem pozniejszym detki od opony , czy felgi nie zauwazylem
-Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE.
hero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem