Kupiłem Nolana 103 - mam go dopiero tydzień ale jestem raczej roczarowany poziomem hałasu wiatropochodnego
Inne hałasy od motocykla ok ale powietrze strasznie łomocze - chyba nawet bardziej niż w Airohu S4 z daszkiem to żem się zadziwił

- choć teraz chyba popracuję nad szybą motocykla bo tutaj tez jest duży problem)
Ale ponieważ głównym motorem napędowym zamiany kasku była łatwość zakładania dla okularnika to tutaj duży plusik - kurczę nareszcie coś dla mnie
Rozpacz budzi cena n-comu - no tu to szaleństwo (może by jaki zakup zrobić kontrolowany?)
Blenda delikatnie się wysuwa na nieruwnościach, ale na razie nie opuściła mi się sama z siebie do końca
Szyba potrafi się sama zamknąć jakoś tak powyżej 80 km/h

czyli pomysł na jazdę z opuszczoną blenda i podniesioną szybą taki sobie
Dobra wentylacja
Nie lubię „połączenia” wkładki pod brodą i paska – jak dobrze zapnę pasek to ta wkładka po zamknięciu dociska go do szyi i robi się nieprzyjemnie
Ogólnie myślę że kask nie jest zły ale nie za ta kasę. Kupiłem go trochu taniej niż jest w sklepach i dlatego go wziąłem - za cenę sklepową moim zdaniem nie warto go kupować
Nie wiem jak się sprawdza w eksploatacji ale bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił AGV Longway a i cena na niego jest więcej niż porządna
MMA