Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.07.2008, 23:02   #5
wieczny
Common Rejli

wieczny's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
wieczny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
Domyślnie

1) 2atm z przodu i 2,35atm z tyłu. Ja tak mam. Ale na naklejce na wahaczu chyba jest solo 2atm z przodu i z tyłu. Nie pamiętam...
2)motur na centralkę i złap za koła, poruszaj nimi i sprawdź czy mają luzy względem ośki
3)jak nie jest zarzygany olejem to nie powinno mu nic być, chyba że podczas jazdy na każdym wyboju koło skacze odrywając się od ziemi (nie tłumi)
4)olej w lagach? Nie wiem ile sama wymiana kosztuje, ale w RD04 robi się to bardzo łatwo bo masz zaworki do spuszczania oleju. Lepiej jednak, żeby ktoś zrobił to za Ciebie, a najlepiej nauczył Cię tego na przyszłość. Olej wymienia się góra co 2 lata. Jeśli nie wiesz kiedy był ostatnio wymieniany to pewnie masz tam syf, a do tego trzeba rozebrać lagi. Wyższa szkoła jazdy.

No i najważniejsze - na kostkach zawsze buja . Ale przyzwyczaisz się. Ja już nie pamiętam jak się jeździ na szosówkach .

wieczny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem