Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01.06.2011, 08:50   #370
BLOB
El Mariachi

BLOB's Avatar

Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
BLOB jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Gajron Zobacz post
http://www.motofanipodkarpacie.pun.p...inach-4576.htm

Wygląda znajomo...
Powodzenia ,będę za was trzymał kciuki i troszkę zazdrościł, ale tylko troszkę bo gdyby nie "masowość" imprezy to też bym tam był a z racji tego ,że dzik ze mnie bieszczadzki i więcej niż 5 motocykli to już dla mnie tłum, to pewnie z tydzień później, wyruszę tropiąc kostkę na błocie waszym śladem i pozbieram sobie połamane owiewki, klamki, porozrzucane zbędne części odzienia oraz psujące się truchła afrykanerów.
Znam ja bezwzględne pomysły Imć Bloba i oraz Pana Łukasza D., którzy to litości nie znają i w wąskie gardło piekieł was powiodą.
Wschodniokarpacki zbój Dobosz to przy takich podstępnych jegomosciach istny aniołek.
Powodzenia raz jeszcze, będzie potrzebne...

Michał postraszyłeś że cho cho.
Jak widzisz jakś ludzie nie spierdzielili
Wcale z motórami tak źle nie będzie, rozsądek, szacunek do gór, rozsądek w i będzie dobrze.
Wcale z nas takie wariaty nie są no Łukasz może trochę ale zdajemy sobie sprawę z powagi terenu i kraju po którym będziemy dzidować.
Niestety i stety pomimo oświadczenia jakąś odpowiedzialność za to wszystko biorę i ja i RingRoad z Łukaszem D i Maciejem Śmigłem na czele.
A co do linku ludzie piszą a my jedziemy taki difrend
Jeżeli chodzi o masowość gdyby nie ona nie poznał bym tylu pozytywnych popaprańców między innymi Ciebie gdzie jak pamiętam ze trzy lata temu stłukłeś lampę na Tyrawie a raczej kamiań ją pacnoł. Co nie wyklucza, że ja też czasami wolę na 3-4 moto.
Do obaczenia ty poganiaczu masowości Bieszczadzki Dziadu