wszystko to co oferuje marka kawasaki. wykonanie ogolne zdecydowanie mniej precyzyjne i bardziej niedbale niz w hondzie czy jamasze. podstawowa bolaczka tych silnikow to ich gora. trzeba bardzo pilnowac regulacji zaworow bo glowica jest mietka i potrafi sie tam wydazyc wszystko - od zatarcia/pekniecia walka po wypalenie gniazda, ugiecie/wypadniecie zaworu. przy ostrym upalaniu wspolczynnik pecha rosnie x5. kilkakrotnie rowniez spotkalem sie z problemami z paleniem - wadliwie dzialajaca instalacja zaplonowa dajaca zbyt slaba iskre - nie potrafie powiedziec na ile jest to wada fabryczna na ile wrodzona - jednak w sieci ten watek sie przewija.
reasumujac - ja bym tego nie kupil. jesli jednak jeden z podpunktow mojego cyrografu - ten pomiedzy mowiacymi o poszerzeniu i wydluzeniu fujary - zmuszalby mnie do kupienia klx to dluuuugo szukalbym czegos w naprawde pieknym stanie a najszybciej sam pojechalbym po to na zachod, a nastepnie lal dobrego syntetyka zmieniajac go co 3 tys km i co druga wymiane zagladalbym do glowicy. zdrowia.
p.s. jak szukasz jakiegos niezniszczalnego prostaka to kolega sprzedaje nx650 w stanie pudelkowym - juz sie kiedys ten motocykl przewijal przez forum - to ten z chromowanymi szprychami

sadze ze nie bedzie chcial wiecej niz 4500 pln.