Cytat:
19. MaRP - jak znajdę namiot ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp...
20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp
|
teraz no i ja potwierdzę ze byłem.
wybrałem sie w tym samym celu co sławek i MaRP i albo przespałem jak lali organizatora albo go nie prali ale że rozwaliłem dwie gumy to masz wp.. a od rąbania tego drewna które organizator miał przygotować tez masz wp.. bo kurde odciski mi się od tego drwal-owania porobiły, a o tym ze świniaka ktoś musiał upiec to nie będę mówił czy raczej pisał bo jakbyśmy liczyli na organizatora to by jeszcze się nawet nie zagrzał a może nawet by jeszcze biegał : ) a wiec za świniaka tez ci się wp.. należy
z plusów płatności za zlot pozwoli odłożyć w czasie tylko ze jeszcze nie wiem z jakim terminem płatności

nie liczyli za dziecko i psa
z ogromnych plusów to co by niepisac wszyscy wiemy ze był maksymalny wypas zajejfajna atmosfera i no w ogule trzoda dzida i najepka
ciesze się ze moglem w tym spotkaniu uczestniczyć z cala moja banda
milo było z wami znowu się spotkać
a kogo dopiero poznaliśmy miło było zawrzeć nowe znajomości
jeśli chodzi o naszego psa to po dojechaniu do domu musielisy mu uzupełnić olej jakieś 300ml i płyń chłodniczy 750ml, po drobnych regulacjach dalej chętnie wkręca się na obroty
właścicielom killera współczujemy straty
a ze od was wcześnie dość uciekliśmy to po to by zahaczyć Osówke i ksiaż tez było fajnie
ps. fabrizio13 wypiliśmy weselna za zdrowie młodych