Mam nadzieję,że nie będzie potrzebna pomoc medyczna czy przed medyczna

. I cieszę się że nie muszę być obarczony wymaganiem posiadania zestawu Mały Medyk.
Wracają do wątku aby nie przynudzać napiszę co jeszcze pasi wiedzieć i zrobić:
1. Szutrowanie zaczyna się tak jak było to w planie tylko trasa Tyrawa Solna-granica UA będzie do pokonania w piątek co daje nam dwa noclegi za granicami RP w UA. Pierwsze spanie w pałatkach 10km od granicy.
Jak po tracku jechać na granicę z Tyrawy chyba wiecie. Tam przywozicie bambetle i przenosimy je na transportowca który odbarczy nas do drugiego noclegu.
Wieczorna szama (piątek sobota) jak było w planach tak będzie woda gorąca w granicach rozsądku też.
Rozwiązania z dwoma noclegami na UA to "mus" logistyczny.
2. Bardzo proszę o
Maile do Was a ja odeślę z trackiem i jeszcze kilkoma informacjami które trzeba tajniaczyć czekam pod adresem
maciej.wilk@op.pl z tytułem Szuter Party.Jednocześnie bardzo proszę o nie rozpowszechnianie tracków aby nie było spotkania jeszcze z kolegami z forum takiego i takiego bo pojemność karpacka jest wyliczona a jak ktoś zjeździ wcześniej nasze trasy to będzie wiadomo gdzie na nas czekać i podatek $ nakładać Pliki są w formatach garmin-owskich i ja nie ogarniam jak co i na co po co zamieniać na inne formaty to już niestety w waszym zakresie.
3.Pierwszy dzień na UA w tracku jest mocny taki na zabicie albo dobicie więc decyjzja Wasza. Wiem że bendą tacy co przejadą 600 km od domu na UA i tacy co zrobią sobie 100 i jeszcze by coś pojeździli i to dla nich cały piątkowy dzień na dziczenie i sprawdzenie swojej mocy i twardości motocykla jak mawia jeden z moich kolegów "gniotsa nie łamiotsa"
Pamiętajcie na tracku macie zaznaczenie noclegi, paliwo, sklepy, co daje nam łatwość w podejmowaniu decyzji i lokalizacji siebie.
Rołaming działa bez problemowo będziemy w kontakcie cały czas ale pamiętajcie minuta rozpoczęta odebrana czy nawiązana minimum 5 zł.