Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06.08.2011, 11:45   #16
fundriver

fundriver's Avatar

Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
fundriver jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 dni 21 godz 31 min 41 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał newrom Zobacz post
Na uchwycie rowerowym (dałem za niego bodaj 70zł) moj gpsmap 60cs przejezdzil bodaj 5 lat on i off road. Poległ dopiero jak w czasie gleby trafił na skały.
Z całego serca Ci życzę żeby uchwyt do larka był równie wytrzymały i równie łatwo dostępny jako część zamienna
Hmm, chyba nie zostalem do konca zrozumiany. Piszac o cenie mialem na mysli suche fakty. Nie to, ze zachwalam Larka i go innym polecam. Ani tym bardziej, ze wysmiewam sie z kogos kto wydal 2+ tys na Gramina. Sam mam GPSMap 60 CSx + uchwyt Touratecha + jeszcze ten patent na kirownice pod uchwyt (czyli za mozliwosc wpiecia go do motka zaplacilem ca. 570 zl ) i nie zamienilbym tego zestawu na zaden inny (no moze 62 lub 78) (btw. chwyt Touratecha jest co do koncepcji b. fajny, co do wykonania - chinszczyzna straszna... zreszta nie tylko to z tej wg mnie mocno przeszacowanej firmy). Sadze tez, ze na moim sprzecie czyli masazyscie LC4 Adv. kazdy inny uchwyt by polegl od drgan

A Larka (35 AT, wiec niby na off i hardcore) kupilen bardziej do auta i do GSA na asfalty i lekki off. I podobnie jak u Fxrider'a - pierwszy Lark w ogole sygnalu nie odbieral, teraz testuje drugiego i generalnie licze sie z tym, ze padnie ...

Uchwyt rowerowy do 60 - tki testuje w warunkach hard, znaczy na 450 EXC. Pki co - "robi". Ale EXC nie ma tych drgan wysokiej czestotliwosci co LC4

A co do polecenia jako uniwersalny sprzet - zdecydowanie Garmin albo 60 albo 62 albo 78 - w zasadze w temacie wszytko napisal Fxrider.

Ostatnio edytowane przez fundriver : 06.08.2011 o 11:49
fundriver jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem