12.08.2011, 05:59
|
|
Miasto: manville nj-obecnie Afryka
Motocykl: uzbieralo sie tego zlomu chyba jest 8 obrzynukw
Online: 2 dni 18 godz 4 min 35 s
|
Cytat:
Napisał Lupus
Myślę że lepiej zaplanować wycieczkę od zachodniej strony, ze względów proceduralnych chociażby. Nie warto też walić wzdłuż zatoki, tam są bardzo malaryczne tereny i mokro strasznie - wszystko mokre, namiot śpiwór, grzyby rosną na plecach. W bamako mam kumpla policmajstra, który was przytuli i pozałatwiacie se wizy. W Gabonie jego siostra wyszła za jakiegoś ważniaka, też przytuli i pomoże. Omijajcie Lagos (od północy) bo dostaniecie kurwicy albo was rozjadą. Są problemy z wizami do Sudanu i Nigerii. Do Egiptu nie wydają carnetu, a bez tego ni chuja, trzeba sprawdzić jak sprawa wygląda na dziś. Nie jedźcie do Dakaru, miasto brzydkie i stoisz w korku cały dzień. Warto odwiedzić Dogonów, ew Timbuktu (mam tam znajomych), Burkina faso (też) i na pd. Togo. Planowałem zatokę całą, ale to nieciekawa droga, no i malaria. Togo jest piękne! To tyle.
|
Wielkie dzienki z info,nieudalo mi sie jeszcze sprawdzic z powyzej wymienionych wskazowek,musze to sprawdzic na dzien dzisiejszy,jeszcze raz wielkie dzienki.
|
|
|