Cytat:
Napisał deny1237
Mam nadzieje że może uda się kogoś znaleźć kto w przyszłym roku bedzie jechał w tamtym kierunku i uda się połączyć siły od Jakucka ( wstępnie jestem umowiony ze Sławkiem który też pozostawił w tym roku swojego KTM-a w tamtych stronach jego moto stoi w Czicie), zobaczymy za ten czas może wiele się wydarzyć...... Może obalą Łukaszenke i zniosą wrimiennyjwwoz ..............
|
Siemka deny!
Pewnie pamiętasz mnie z XRK jechałem wtedy taką niebieską XJR-ką.W grudniu w tamtym roku kupiłem tanio Afryke i całą zimę ją robiłem.Ubrałem ją odpowiednio,alu kufry gmole etc.
Ale do czego zmierzam...
Dużo pomysłów było na wakacje 2012r.Pierwsze była Mongolia potem Magadan a teraz Magadan przez Mongolie i Kazachstan albo odwrotnie.Dlaczego tak?Bo nie chciał bym wracać tą samą trasa która jechałem w jedną strunę.Więc chętnie się do was "przykleje".Musimy dograć tylko termin i trasę.Ja mogę się dostosować.jak coś wal na

,może być problem z szybką odpowiedzą bo cały czas jestem w rozjazdach-ale jak tylko jest net odpisuje!Pozdrawiam! Granda Rzeszów