Cytat:
Napisał ex1
ja taki właśnie kupiłem  fakt że testówka! ale za to masz wszystkiego więcej i lepiej i taniej. 185 kg, 100 kM, gaźnik, mocne felgi, świetna geometria. cena 8 tys euro!  da się*da się  a jak sobie czachę sprawie to będzie prawdziwa wyprawówka  jak ta

|
Wszystko cacy tylko, że nowy taki kosztowałby coś około 50 koła... Gdyby np mnie było stać, to bym się nie zawahał użyć mojej MasterCard. Ale mi chodzi bardziej o big enduro moto dla mas... i tu jak dla mnie Yamaha była blisko z nową Tenerką, tylko trochę bez sensu zrobili, bo przecież mają w ofercie XT czyli prawie to samo tylko bez owiewki, a poza tym ten silniczek w tenerze jest za słaby, chociaż całość wygląda super...gdyby miała jakiś dobry dwucylindrowy średni twin odebrałaby sporo klientów dla BMW, Kata, Triumphowi, Suzuki i Kawie...Te dwa ostatnie mają zajebiste silniki, ale zarówno Strom jak i Versys to przy enduro nawet nie stało... Honda ma Transalpa, który stoi po środku w sumie dobra baza do budowy ale nie po to kupuje się nowy moto żeby go przerabiać a i 60 KM przy Kawie i Suzuki wypada blado. BMW reaktywowali F650 z jednym garkiem, ale 48 KM to śmiech na sali. Wygląda na to że samemu sobie trzeba zbudować moto pod siebie.