Cytat:
Napisał baransky
Np. żeby nie przeinaczał faktów ani wypowiedzi obrabiając dupę za plecami.
|
Podaj mi jeden przykład przeinaczania faktów, chociaż jeden.
No i ciekawe kiedy to Ci obrabiałem 4litery i to za plecami
Cytat:
Napisał baransky
Musiałem wrócić wcześniej z przyczyn wyższych - nad czym ubolewam i była to moja pierwsza taka sytuacja w życiu.
|
Nie wiem, nie wnikam, tak mi powiedziałeś. A to, że dziwny moment się trafił...nie wiem. I tak też napisałem.
Cytat:
Napisał baransky
'bo poznałeś zajebistych Serbów ofrołdowców,
pewnie nawet lepiej będzie wam się latać dalej razem bo dzidują ostro po terenie (a my już i tak 2 dni latamy osobno)
|
Nie wiem jakich Serbów offrołdowców masz na myśli? Ja takowych nie spotkałem, więc może byłeś z kimś innym.
Cytat:
Napisał baransky
i wszystko jest jak najbardziej, totalnie wporzo'.
Więc jak było wporzo, to po cholerę grasz teraz pokrzywdzonego na forum? Goń się!
|
A czy ja płaczę, że zostałem sam? A może nie zostałem?
Cytat:
Napisał baransky
Korci mnie, by dla odmiany napisać podobny wątek na temat tego wyjazdu, wylewając pomyje na twój temat na swoim forum.
Ale szkoda mi czasu na takie gówniarskie podchody jak w twoim wykonaniu powyżej.
|
Gdzie ja Ci wylewam pomyje? Jakie podchody? Poza tym pisałem, że to moje prywatne odczucie.
Cytat:
Napisał baransky
Chciałem pogadać en face po wyjeździe, ale waszmość nie raczył ani odbierać telefonów, ani odpisywać na sms'y.
|
Jakich telefonów, jakich smsów

A ty napewno masz mnie na myśli? W rejestrze połączeń ostatni telefon od Ciebie mam z 27 LIPCA!
Cytat:
Napisał baransky
PS Odn wcześniejszych wpisów - cóż, z trampkami mam wyższe przelotowe niż z tobą,
a i kilometrów w ciągu dnia zrobiłem więcej niż ty kiedykolwiek na tym wyjeździe.
|
I to ja mam małego...