Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28.08.2008, 11:23   #24
7Greg

7Greg's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
Galeria: Zdjęcia
7Greg will become famous soon enough
Online: 5 miesiące 1 dzień 13 godz 12 min 28 s
Domyślnie

Problem jest w tym, że dziś młodzi ludzie chcą mieć wszystko i to szybko. Ponieważ jestem już w wieku, hmmm, średnim to pozwolę sobie coś napisać.

Za moich czasów tzn jak miałem lat 18 kupiłem od wujka Junaka, który był starszy ode mnie. 2 lata go czyściłem, szlifowałem, malowałem, szukałem części itp. Wcześniej jeździłem na komarkach od kumpli a słynna ETZ250 to był dopiero szał i marzenie.

Potem wyjechałem moim Junakiem dwa razy na trasę, około 60km od domu i go sprzedałem bo potrzebowałem kasę na studia. Potem jakoś się tak złożyło że zanabyłem żonę, wynajmowałem mieszkanie nie miałem video i mp3 ale miałem TV 14 cali

Gdy dobijałem do prawie 30 lat narodził mi się syn. Wiadomo, robota, żona, dom, dzieciak itp.

Przez ten cały czas motocykle moglem oglądać tylko w katalogach.
Nadszedł czas kiedy trochę stanąłem na nogi i zacząłem myśleć o sobie. Kupiłem moto potem drugie, trzecie itd. zacząłem wyjeżdżać bliżej dalej, a nawet udało się do Libanu dojechać . Nigdy się nie żaliłem, że to czy tamto. Takie jest życie. Jednego rzuci tu drugiego tam. Każdy jest kowalem własnego losu. Każdy może zakasać rękawy, złapać kierownicę życia i samemu skręcać.
Dziwią mnie czasem posty młodych ludzi którzy maja 20 lat, własny motocykl, studiują, w domu TV, video i mp3 i jeszcze im mało. Nie nerwowo
Na każdego przyjdzie pora. No chyba że się ma szczęście w życiu lub bogatych rodziców

Cholera, zmoralizowałem strasznie. Jak stary pierdziel

Aaaa, jeszcze żona Wielu moich super kumpli po ślubie dziwnie się zmieniło. Jakoś nie mają dla nikogo czasu bo na spacer z żoną idzie

Jaką kobitę sobie wziąłeś to z taką będziesz żył. Jak to ktoś wyżej napisał ja mam mega wyrozumiałą, no ale taką sobie wziąłem.
7Greg jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem