Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 29.08.2008, 07:31   #28
myku

myku's Avatar

Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
myku will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 50 min 49 s
Domyślnie

wlasnie.ja podobnie jak wieczny.relacje innych czytam ,myslac sobie :fajny wypad.moze tez sie do takiego przymierzyc.nie czytam ich z zazdroscia.podoba mi sie ze chlopaki staja na glowie organizujac wszystko,poswiecajac mnostwo czasu i pieniadzy na zorganizowanie wszystkiego.i przede wszystkim wola cos fajnego przezyc niz sobie np cos kupic,jakies tam pierdoly za pare tysiecy.mam znajomych,bardzo bogatych,w sumie majacych sporo wolnego czasu.ale jak im cos wspomne o urlopie,to odpowiadaja mi,ze to glupie i ze woleli by sobie cos kupic.tak wiec mysle ze nie tylko pieniadze i czas umozliwiaja nam wyjazdy,ale i samo podejscie do zycia.tu spotykam ludzi,dla ktorych kupic sobie nowe auto nie jest wazniejsze od zobaczenia jakiegos tam zakatka swiata.podoba mi sie to podejscie.i nie chodzi tu o to czy ktos ma ta kase na wyjazd czy nie podobnie z czasem.czy polska jest piekna czy nie ,o narzekanie na cos i szukaniu innych rzeczy ktore sprawiaja radosc.chodzilo mi w tym watku jak sobie organizujecie dluzsze wyjazdy.od pomyslu ,dokad jade,do powrotu i wejscie w codzienne zajecia.

Ostatnio edytowane przez myku : 29.08.2008 o 07:43
myku jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem