Witam,
Moj obecny odbiornik to 60Csx. Jestem z niego bardzo zadowolony ale.... No wlasnie. Po dluzszym uzytkowaniu czasem chcialoby sie czegos wiecej. Czy ktos orientuje sie jak wyglada porownianie 60Csx w stosunku do Montany?
Nie bede ukrywal ze jak dla mnie glowna zaleta jest ekran a dokladniej jego wielkosc. Jesli jego widocznosc jest lepsza a na to wskazuje specyfikacja to bylby kolejny plusik.
Kolejna rzecz to slady. W 60Csx irytowalo mnie to ze, przy dluzszej jezdzie kiedy pamiec zostala zapelniona starsze slady zaczely mi znikac z ekranu odbiornika. Juz wyjasniam dokladnie o co mi chodzi. Jade do celu przez nieznany teren 1 dzien, kolejny dzien na miejcu jezdze. 3ciego dnia wracam a sladow z1go dnia na odbiorniku juz praktycznie nie widze. Mam problemy z powrotem opracowana wczesniej trasa. Wiem, ze mozna te slady sobie wczesniej zapisac ale wtedy zostana zapisane w formie uproszczonej. W domu nie ma problemu zebym sobie to wszystko zrzucil do MapSource. Jak to wyglada w Montanie?
czy da sie zaprogramowac w Montanie funkcje zapisu sladu tak abym jednym przyciskiem podczas nawigowania na mapie wlaczyl/wylaczyl zapis sladu bez skakaniu po menu?
Czy mozna zablokowac orientowanie mapy na ekranie tak zeby polnoc byla zawsze u gory?
Czy mozliwe jest nawigowanie po drogach w trybie samochod/motocykl z widokiem mapy w 2D?
Czy Montana pracuje bezproblemowo z MapSource?
Miszel, jako ze jestes juz dluzszy czas uzytkownikiem tego sprzetu licze na Twoje opinie

.
Dziekuje, pozdrawiam i Wesołych Świat zycze.