Cytat:
Napisał zombi
Sirac to jest bardzo fajna opona na asfalt i lekki szuterek. Zupełnie tak jak Trampek czy Afri. W innym przypadku proponuję zmienić opony na bardziej terenowe razem z motorem 
|
Brawo. Chyle czoła
Cytat:
Napisał simi81
Po co Ci opona która nadaje się tylko do powieszenia nad kominkiem  ?
|
Ja też poprosze o rozwijanie

Czyżby E07 była lepsiejsza Twoim zdaniem ?
Jak se zdejemne tego Siraca z felgów to se go powiesze nad kominkiem, wcześniej zaś wybuduje se sobie kominek, bo honorowe miejsce zajmnie tam opończa ta wraz z całą elytą opon zjeżdzonych przeze mnie.
Wiecej juz nic nie powiem, bo zgryźliwcem jestem (przepraszam ta pogoda jakoś tak na mnie działa a i brak warkotu motóra) a ' simi81 ', może się pokusi o wypowiedź, może jest coś o czym nie wiem, chętnie nauke wyniosę.
Cytat:
Napisał jorge
Sirac czy anakee, która lepsza?. Cena prawien ta sama. Anakee w historii forum lepiej oceniane, mimo ze wyglada niby mniej offowo. Ja zrobiłem trochę błota na nich i nie narzekam. Ale ja cienki jestem 
|
Anakee-a miałem na bokserce, Sirac-a na Xrv. CycATą niemką przez chwile w wilgotności miałem ciężko, na utwardzonej polnej drodze i czarnym, klasa

Na Afrze, po suchym z Suchym ganiałem wszędzie, bez kopnego piachu, super. Schodzenie opony to indywidualna sprawa, więc daruje sobie, zależy kto ile pary ma w garści i w użytku hebli. Oponki dwie polece śmiało każdemu bez wzgledu na stopień zaawansowania w jeździe bardziejjj, niż kuszące dobrą cenką plajsticzki. Bez urazy dla fanów poszczególnych marek. A tak w ogole to też słaby jestem