Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08.01.2012, 16:31   #36
Miszel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mutomb Zobacz post
Sprawdzales moze jak to wyglada w praktyce, bo dane z GARMINa znam? Mam powody zeby watpic. Dlaczego? Na forum GARNIAKA wyczytalem ze ktos przy probie ladowania sladu do 620tki i 60Csx mial problemy z wyslaniem sladu calego.
MOntana swoje własne ślady o długości 10000 pktów oczywiście wyświetla bez problemu.
Co do obcych śladów (np. z internetu) to co prawda ładowałem do Montany, ale nigdy nie sprawdzałem ile mają punktów (w Basecamp to jest prawy klawisz myszy i 'Właściwości') - kiedyś były z tym problemy, ale od ktoregoś tam update'u firmware jest już OK.

Co do twoich obaw o ilość ładowanych śladów: fizycznie możesz skopiować właściwie dowolną ilość śladów (plików) do katalogu Garmin/GPX w samej Montanie lub na karcie pamięci. Możesz nazwać je po swojemu. Możesz także wyświetlić na ekranie wiele śladów RÓWNOCZEŚNIE i nadać im nawet wiele kolorów, żeby łatwiej je rozróżnić. Ile śladów równocześnie? Ja próbowałem 5, ale na pewno można więcej. To tylko kwestia czytelności na ekranie.
Jeśli masz jakiś wybitnie długi (>10000 pkt) ślad, to możesz go podzielić w Basecamp na mniejsze kawałki i wyświetlić te kawałki jako oddzielne ślady.
Zdrówko,
Miszel
  Odpowiedź z Cytowaniem