Cytat:
Napisał fabrizio13
...Marcin, uduszę Ciebie....tak mi się Twoje śrubki spodobały, takie czyste były, takie błyszczące...
|
Oj nic się nie bój fajniejsza jest zabawa jak się ma wszystkie śrubki z motocykla w jednym worku
Ja ostatnio miałem nawet od dwóch i skończyło się na tym że składałem z fiszkami i suwmiarką w ręce bo nie było szans złożyć z pamięci

Masz przykładowo pół kilograma śrubek M8 i jedne mają 12mm długości inne 15mm jeszcze inne 16

i teraz pytanie która gdzie była

. Jak by się ktoś miał czepiać to jeszcze fajniej jest przy rozwijaniu kabli. Niby żadna sztuka ale później przypadkowo czytasz takie wezwanie posiadaczy modelu do serwisów bo instalacja elektryczna w tym i w tym roku była źle położona i jest duże ryzyko przetarcia kabli i zwarcia

Później się zastanawiasz "Ciekawe jak ja to położyłem". Afra pewnie takiego czegoś nie miała ale ST1300 wzywali do serwisów 3 razy żeby zmienić położenie wiązki kablowej

.
Tak czytam to i sam się zaczynam zastanawiać. Jedni twierdzą żeby malować proszkowo inni są przeciwni. Kto się zna wystąp i podawać argumenty bo czeka mnie w najbliższym czasie malowanie ramy i pierwszy raz w życiu chciałem to zrobić porządnie proszkowo ale wychodzi że może jednak bardziej porządnie jest na trysnąć dobrą farbę.