Wątek: Tanie paliwo?
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.01.2012, 22:23   #197
Czarek40

Czarek40's Avatar

Miasto: Kuźnica Kiedrzyńska /Czestochowa
Motocykl: ADV 990, SXF 250
Czarek40 jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 tygodni 1 dzień 2 godz 49 min 49 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał piotreklodz Zobacz post
Akurat budowlanka to jest taka specyficzna branża że często nie bardzo jest w kim przebierać bo Ci "dobrzy" uciekli za granice już parę lat temu.

Druga sprawa że tu potrzeba zmiany mentalności ludzi a na to potrzeba kilku pokoleń i warunków które to motywują - a takich nie ma, wręcz przeciwnie

Póki co starzy wyjadacze "rządzą" a młodzi biorą z nich przykład - niestety zły.

Sorry za off, ale w ciekawym dla mnie kierunku zboczyła dyskusja.
Ja już ładnych parę lat obracam się w budowlance ale jako instalator (wentylacja/klima) tu nie mogę sobie pozwolić na "element" za drogie urządzenia i wiedzę trzeba ciągle poszerzać.
Swoją drogą to już dawno miałem taki pomysł na nowy np.(zimowy) post żeby w naszej braci czarnej każdy wspomniał co robi w życiu, jaką działalność prowadzi etc. wszak człowiek żyje z człowieka a tu na naszym forum mamy do siebie jakieś zaufanie więc jak wiadomo można sobie nawzajem pomóc w czasach "cwaniaczków" we wszelkiej płaszczyźnie bytu poza tematami moto które tu na czele stoją.
Więc jeśli jakiś moderator to przeczytał to proszę o przyzwolenie.

Tytuł postu zatytułowałbym: "Czym się zajmuję, jak mogę Ci pomóc"

Co o tym sądzicie?

Ostatnio edytowane przez Czarek40 : 24.01.2012 o 22:25 Powód: Chochlik
Czarek40 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem