Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.01.2012, 23:39   #117
aciu

aciu's Avatar

Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
aciu jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
Domyślnie

A właśnie czekam za częściami bo mam taki plan żeby wymienić olej w silniku zanim go w ramie osadzę dziwne wiem, ale bardzo czysto będzie udokumentowane fotkami dla Afripedi

Pozatym to mało czasu ostatnio mam, spodziewałem się siarczystych styczniowych mrozów z zamieciami śnieżnymi i przestojem w budowlance, a tu wszystko inacy i roboty że hoho...

- Zastanawiam się czym pomalować przednie lagi, farba się złuszczyła, odpada i w ogóle wygląda do dupy, wiem że RD07 ma zakryte lagi ale jednak kątem oka widać i są paskudne. Ma ktoś pomysł jak pomalować i czym? Rozbieranie do zera odpada bo nie będę tego składał spowrotem
- Górna półka też prosi się o malowanie, ale to już szkliwienie i proszek ew.jakiś fachman...niestety nikt w okolicy się tym nie bawi.
- Jutro poczynie zakupy w postaci wyciora do butelek i umyje w koncu tego airboxa.

a jak dojdą zakupy to zaraz ruszę z kopyta bo już zapominam co gdzie i jak... jutro wrzucę foty poskładanego seta lewego...wygląda jak nówka Normalnie koło łóżka położyć

Pochwaliłbym się całością w Kazamatach ale wieść gminna niesie że off jest tam brutalny i jeszcze moto podrapię...szkoda by było
aciu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem