Cześć Palladyn
Jesli chodzi o ewentualne połaczenie sił chociaż we fragmencie sił ( jak piszesz ) to jestem otwarty gdyz ja tegoroczną podróz domagadanu zaczynam od Jakucka i terminowo moge sie dopasować. Chociaz dodam ze wstepnie jestem tez umowiony z Grandą i Slawkkiem który podobnie jak jak motocykl po zeszlorocznych przygodach ma juz na Syberii.
Jesli chodzi o twoja informacje to po za tym co juz napisał Czosnek ( potwierdzam Magadan lezy na Kołymie a nie na Kamczatce ) to zastanawiam się jeszcze nad tym co napisaleś czyli poprzez Władywostok dojechać do Magadanu.......Jesli zamierzasz z Wladywostoku droga morską przeprawic sied o Magadanu to z informacji posiadanych przezemnie jest to bardzo trudne a wręcz niemozliwe przynajmnien razem z motocyklem.
Motocykl oddzielnie statkiem a ty samolotem ( tylko pamietaj że tam nikt ci nie zagwarantuje kiedy ten motocykl dopłynie do portu w Magadanie )
Na kołach oczywiście mozliwe tylko "koła" z tej trasy nie zrobisz bo musisz wracać sie do Skorowodino, wiec jesli całośc bedziesz robił na kołach to trzy razy bedziesz jechał przez skorowodino ( uwierz ze nie ma tam nic az tak ciekawego aby trzy razy tam jechać w ciagu jednych wakacji )
Chyba żeby jechac najpierw do Magadanu potem do Władywostoku i tu juz ładowac sie na pociąg do Moskwy.
Przeslij ewentualnie na maila swoj plan trasy to może cos jeszcze podpowiem ( oczywiscie jesli bedziesz chciał )
Oczywiście połaczyc siły jak najbardziej możemy, jestem za, przeslij na

a numer telefonu to zadzwonie i pogadamy.
Planu wakacyjnego nie zmieniaj, Syberia jest wielka i fantastyczna do zobaczenia na Syberyjskiej Grawiejce.