Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 11.02.2012, 15:35   #116
bajrasz
świeżym warto być:)

bajrasz's Avatar

Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
bajrasz jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał JarekAT Zobacz post
szkoda było tego arbuzika, ale dużo się nie zmarnowało
Ale przyznasz, że to genialna zagrycha

Pamiętam jak czytałem wypociny Sambora, jeszcze większe Podosa, już nie wspominając o Czosnku. Słuchałem nudnych opowieści Iziego, któremu wódkę co „rozdział” musiałem stawiać i Elwooda, co za słuchanie obiecał gulasz Pusztański…słuchałem i nadal nie wiem jak smakuje. No i dupa. Koledzy cholera! Wszyscy łgali jak z nut. Oczywiście tak jak przypuszczałem, nijak się do tego miała rzeczywistość. Wszystko okazało się większe, bardziej kolorowe, nieograniczone niczym i powalające wszystkim. Już pierwsze kilometry zapierają dech w piersiach. Dech w piersiach również zaczynają zapierać m.n.p.m. Jak do tej pory najwyżej byłem na 10tym piętrze, a tu nagle 4200! W Tandze nad Issykulem, nocujemy w u pary wspinaczy wysokogórskich zdobywców Trofeum Śnieżnej Pantery, prowadzących klimatyczny motel, dla podróżnych popaprańców. Stamtąd prowadzi droga do Kara-say utrzymywana przez kopalnie złota Kumtor. Ciężarówki z zaopatrzeniem wyczyniaja tu takie sztuki na podjazdach, że włos się na głowie jeży. W 98 jedna z takich ciężarówek rozbiła się wpadając do rzeki…przewoziła cyjanek służący do rafinacji złota! Wielka katastrofa dla rejonu Issyk-Kul. Nie będę się na siłę produkował, popatrzcie sami.

(fot.długi)

(fot:Andrzej Gdynia)

tankownia z bardzo miłą obsługą

(fot.Adrzej Gdynia)

.

bajrasz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem