Cytat:
Napisał Lepi
Aciu, ja już nic nie chcę od Ciebie, Ciebie nie da się zadowolić 
|
Już się nie mogę doczekać od Ciebie paczuszki której to zawartość poddam kontroli jakości
Cytat:
Napisał Marcin.111
Patrze na te zdjęcia i powoli zaczynam zazdrościć 
|
Cytat:
Napisał KML
Masz chłopie zdrowie 
|
Cytat:
Napisał magicl
Przepiekna "bizuteria", tez tak bym chcial  Jeden z moich ulubionych tematow na forum 
|
Dzięki

Wszyscy w koło mówią ze mam z głową, więc za komplementy dostaniecie kartę klubowicza
Cytat:
Napisał Cynciu
aciu, widzę, że rolgaz miałeś czymsik smarowany. Umyj wyczyść teflon i niczym nie smaruj. Smar dajesz tylko tam gdzie chodzą linki.
Muszę przyznać, że masz samozaparcie 
|
Cynciu to nie teflon, to zwulkanizowana ze starości manetka
Cytat:
Napisał zombi
Aciu - a jak ty się psychicznie przygotujesz, żeby tym na ulicę wyjechać
A tak serio to pełen szacun.
Pięknie będzie wyglądać 
Dbasz o każdy szczegół. Nie będziesz zaskoczony jak jesienią wyślę Ci moje moto 
|
Pierwszy miesiąc będę pucował ile wlezie, a potem jak upierd...le w błocie to do końca sezonu nie umyje
Myślałem o zimowych renowacjach Afryczek, poczekajcie na oszacowanie kosztów to pogadamy
Cytat:
Napisał robertG7
OK, wszystko qrna pięknie, a teraz podaj adres, w którym to ASO HONDA kupowałeś całe to nowe badziewie i jaki rabat dostałeś! Bo jak wszyscy widzimy, stare śrubki to są nowe śrubki i tylko nam kłamiesz w żywe oczy!! 
|
Ciiiiii bo mnie zaraz tu o kradzież patentu Honda oskarży albo przyślą Samurajów lub Ninja żeby konkurencję wykończyć
Cytat:
Napisał Dzieju
Miejmy nadzieję że każda z tych czystych śrubek trafi na swoje miejsce i Afryka znow będzie Afryką 
Tylko jak sobie poradzisz z kurzem o błocie nie wspominając 
Muszę przyznać że pochwalam dbałość o Afryczki bo za 20 lat będą takie miały okazję dalej jeździć i ucierać nosa współczesnym ,pewnie już tylko na baterie słoneczne, pseudo motocyklom.
Kończ tę galwazabawę i składaj.
|
Dokładnie. Motor miałem sprawny, wszystko w nim działało pomimo upływu 19 lat, jednak kiedyś minie ten okres użytkowania i zaczyna się okres złomowania...a wtedy jest już za późno. Zgubił bym kufer lub pasażerkę bo rama gniła, przy odkręcaniu śrubek ukręcałbym gwinty,albo zatarł kiwaczkę, zarysował kompletnie lagi, lub zgubił przednie koło bo nie trzymał dwugwint...a teraz wiem że odmłodziłem ją o jakieś...pewnie 10lat. Motor klasy enduro ma jeździć a nie wyglądać...ale ja mam mieć do niego zaufanie i znać jego budowę. W przyszłą zimę z okazji 20 urodzin zrobię silnik, wymiana wałka + cały do szkła

i na złotą anodę + chromowane szpilki...wtedy to już nic mnie nie zaskoczy