Cytat:
Napisał aciu
czyli jeśli drogie też capi to po co przepłacać  Kupie te patałaszki bo jestem ciekaw jak będzie się to sprawowało. Może ktoś takie używa?
|
Jakie byś nie kupił - będziesz zadowolony jeśli to Twoje pierwsze. Taka bielizna powinna w pierwszej kolejności jak wszyscy wiedzą odprowadzać wilgoć od ciała i wtedy czujesz się komfortowo i nie marzniesz. Nie jest istotne czy ma jony srebra i ile-choć są osoby, których pot wydziela bardziej intensywny zapach i oni powinni szukać tych rzeczy z uszlachetniaczami (opcja droższa, lecz bardziej przyjazna). Inna kwestia to intensywność odprowadzania potu przez nasz organizm - im większy wysiłek tym jest to bardziej widoczne, a jeśli dorzucimy kwestię odpowiedniego ubioru to mamy cały temat prawie ogarnięty - prawie bo to temat rzeka

. Ja stosuję od dawna patenty oddychająco-odprowadzające używam od dawna (jaskinie/góry zimą i latem) stosując jedną ze złotych zasad - chcesz robić coś intensywnie - ubierz się w dobre rzeczy tak, żeby było ci zimno przed, dobrze w trakcie, a jak skończysz to tak czy siak trza się przegrupować

. Na moto też mi się to sprawdza - powodzenia w testach - mam nadzieję, że troszkę pojaśniłem tą gmatwą

.