Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30.03.2012, 19:57   #1744
Krzyho0

Miasto: Siedlce
Motocykl: RD07a
Przebieg: 94000
Krzyho0 jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 dni 20 godz 4 min 50 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał jaro Zobacz post
Nie żebym się czepiał ale jak kumpel stwierdził ,że ma na blacie 170tyś?Przecież przy 99999km licznik zeruje i znowu jest nówka
Jaro słuszna uwaga dopiero do mnie dotarło faktycznie afryka ma licznik do 99tys wiec musiało się gościowi zdrowo popierniczyć , może pomieszały mu się motory a ja nawet tego nie sprostowałem. Zaraz poprawię post.

Cytat:
Napisał kodanski Zobacz post
To ja jeden z tych chłopaków ze szczecina
Wszystko potwierdzam, a nam piwo się należy bo gdyby nie mój koleś albo godzine później bysmy przyjechali to chyba byście ją łykali
Znając życie koles znajdzie naiwnego.
Kodański słuszna uwaga chłopie macie u mnie browara przy okazji spotkania bo gdyby nie wy możliwe że bym ją wziął bo poczułem presję. Chwilkę później jak człek ochłonął i racjonalnie przemyślał temat dopiero dostrzegł te wszystkie detale. Niestety ten moto to zbiór wielu niewiadomych, zresztą sami widzieliście co to było warte. Coś tam musiało być skoro felga przednia zmieniona , plastiki zdrowo nadszarpnięte a praca silnika i kosza pozostawiały dożo do życzenia Na dobre wyszło.Bardzo głośno hałasowała ta skrzynia biegów? Wyszło to na jeździe próbnej czy przy zdjętej zębatce zdawczej?

Ostatnio edytowane przez majki : 03.04.2012 o 00:09
Krzyho0 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem